Een Vliegende Start van de 24-uurs Livestream!

30-07-2023 | 02:00

Wat een geweldige start van onze 24-uurs livestream! We zijn overweldigd door de enthousiaste steun van onze kijkers en de gulle donaties die binnenstromen. De eerste 12 uur van ons gaming avontuur zijn voorbijgevlogen, en we kunnen niet wachten om jullie te vertellen over alle bijzondere momenten die we hebben meegemaakt.

Al vroeg in de livestream begon het donatiesaldo te groeien. We waren al blij verrast met een totaal van meer dan 200,- euro, maar toen gebeurde er iets fantastisch. Thijmen, een trouwe kijker die zelf ook moeilijke tijden heeft doorgemaakt en veel steun heeft gekregen van zijn psycholoog, doneerde maar liefst 150,- euro! Zijn verhaal raakte ons diep en we zijn enorm dankbaar voor zijn gulle bijdrage. Het is prachtig om te zien hoe onze actie mensen kan inspireren en verbinden.

Tussen 21:00 en 23:00 uur was het feest compleet, want we bereikten ons streefbedrag van 500,- euro! Het voelt als een overwinning op zich en het geeft ons de motivatie om door te gaan en ons doel nog hoger te stellen. Elk bedrag dat nu binnenkomt, betekent een extra steun voor stichting MIND, en we zijn vastbesloten om alles te geven.

Maar we zijn nog niet klaar! We gaan door met onze gaming marathon en hopen het donatiebedrag zo hoog mogelijk te kunnen opvoeren. Elke donatie, groot of klein, maakt een verschil en draagt bij aan het verbeteren van de psychische gezondheid voor jong en oud.

Wil je ons nog komen aanmoedigen en steunen? Dat kan zeker, ook tijdens de nachtelijke uren! Stuur een mailtje naar info@pexer.tv voor alle informatie. We zouden het geweldig vinden om je te zien, of je nu langskomt of ons online volgt vanuit je eigen comfortabele stoel.

Laten we samen dit bijzondere avontuur voortzetten en samen een positieve impact maken op het leven van anderen. Jullie steun betekent alles voor ons en voor stichting MIND. Samen kunnen we een verschil maken!

Bedankt voor jullie onvoorwaardelijke steun en laten we er samen nog een geweldige 12 uur van maken!

Met warme groeten,
Kevin/Pexer en de Crew!