Hoe kun je meehelpen?

Super fijn dat je wilt helpen, want het is hard nodig. Helpen kan op de volgende manieren: 

1. Doneer direct aan MIND.

2. Start zelf een actie of Doe mee als deelnemer aan een van onze fondsenwervende evenementen

  • Beantwoord de vragen in het aanmeldproces. Beschrijf jouw motivatie om MIND te helpen en zet je eigen foto's op je pagina, want dan weet jouw omgeving dat JIJ de actie hebt opgestart.
  • Deel je actie zoveel mogelijk met vrienden, familie, kennissen en collega's. Door jouw actiepagina te delen, haal je geld op om mensen die met hun psychische gezondheid worstelen te ondersteunen én zorg je ervoor dat er meer aandacht en erkenning komt voor mentale gezondheid!

3. Zegt het voort! Deel de actie van iemand anders met al jouw vrienden vrienden, familie, kennissen en collega's. Want hoe meer mensen van de actie(s) weten, hoe meer mensen kunnen doneren. En wat misschien nog wel belangrijker is: door acties te delen laten we luid en duidelijk weten dat er meer openheid en aandacht nodig is voor psychische gezondheid. Wanneer je op een specifieke actiepagina van iemand bent deel je deze door op de deelknoppen (Whatapp, Facebook, Linkedin, Twitter, e-mail, QR-code, Tikkie of Embed widget) te klikken. De rest wijst zichzelf. 

Mocht je specifieke vragen hebben, neem dan vooral contact met ons op. 

Veel dank alvast voor jouw bijdrage en succes!