We zijn er! (Min of meer)

27-07-2024 | 12:23

Bikkelen naar Basel werd Strijden naar Straatsburg. Daar zijn we na 27 uur, 432 kilometer en 3000 hoogtemeters gefinisht bij het Europees parlement. Op 25 juli om 20:00 vertrokken uit Vaals, 26 juli 23:00 aangekomen in Straatsburg. Onderweg langs drie drielandenpunten gekomen. Door veel tegenslag werd Bazel onhaalbaar. Veel regen, mechanische pech, een lekke band, kramp, in slaap vallen op de fiets, talloze omleidingen… De tweede nacht doorfietsen vonden we niet langer verantwoord. Wat was het fijn om de fietsschoenen uit te trekken, iets normaals te eten en een bed te voelen…


Ook super trots op de prestatie die we hebben neergezet. Ongelofelijk waartoe je lichaam en geest in staat blijken. Het allermooiste is de succesvolle fondsenwervingsactie. Bijna 5000€ voor Stichting MIND Us. Laten we hopen dat alle jongeren met mentale problemen de hulp kunnen krijgen die nodig is en er met preventie erger voorkomen kan worden. Onze persoonlijke verhalen waren een belangrijke motivatie om dit waagstuk te ondernemen.


Allemaal hartelijk bedankt voor de donaties en lieve berichtjes! We hebben het enorm gewaardeerd (En de donatiepagina staat nog even open op https://starteeneigenevenement.doemeemetmind.nl/teams/bikkelen-naar-bazel/members )