P

Proteus Paparazzi

Naaktkalender
van totaal € 3.000 (122%)

Ieder jaar verschijnt de Proteus Paparazzi NAAKTKALENDER! Waarbij de leden zich letterlijk blootgeven voor een goed doel. Dit jaar is het goede doel MIND.

De Delftse Studenten Roeivereniging Proteus-Eretes is een studentenvereniging die naast roeien en borrelen ook een scala aan commissies aanbiedt. Eén van die commissies is de Paparazzi, de foto- en video commissie. Een groep van ongeveer twintig enthousiaste amateurfotografen legt op wekelijkse basis de evenementen op en rond de vereniging vast. Daarnaast fotograferen ze roeiwedstrijden en maken ze aftermovies van evenementen.

Elk jaar maakt een kleine delegatie van de Paparazzi (“de kalendercrew”) ook een naaktkalender. De leden van Proteus-Eretes kunnen zich met hun roeiploeg of commissie vrijwillig aanmelden voor een plekje op de kalender. De kalender is heel populair en vaak zijn er dubbel zoveel aanmeldingen als maanden! Samen met de kalendercrew bepalen de leden hoe en waar ze op de foto willen. In totaal worden er 27 unieke foto’s gemaakt: 2x12 foto’s voor de dubbelzijdige kalendermaanden, 2 voorkant foto’s en een foto van de kalendercrew. Daarna worden alle foto’s netjes bewerkt en omgetoverd tot een kalender. Zowel voor de leden als voor de kalendercrew is dit een super gezellige, once-in-a-lifetime ervaring.

Het geld dat wordt opgehaald met de verkoop van de kalenders wordt elk jaar gedoneerd aan een ander goed doel. De kalendercrew van dit jaar, Mats, Pim en Laura, hebben er voor gekozen om de opbrengsten van ruim 3500 euro te doneren aan MIND.

Bekijk alle
€ 3.676 17-05-2024 | 11:56