Team Bob

Utrecht Marathon: Volle Bak Voor Bob
van totaal € 50.000 (102%)

UPDATE - Team Bob Singelloop

Zoals jullie wellicht weten is de Utrecht Marathon 2022 helaas afgelast. Echter, dat betekent niet dat wij niet gaan rennen!

In plaats van de Utrecht Marathon, zullen we op 3 april de Team Bob Singelloop te Utrecht rennen. Ons doel hierbij is onveranderd, namelijk: geld inzamelen voor de verbetering van mentaal welzijn onder jongeren.

Wil jij een bijdrage leveren aan Team Bob en hiermee aan het mentale welzijn van jongeren? Doneer dan via deze pagina, en moedig ons aan op 3 april. Wij gaan volle bak voor Bob!

 

Volle Bak Voor Bob

In februari 2021 zijn wij totaal onverwachts onze geliefde broer en vriend Bob verloren. Als 23-jarige student in Utrecht was Bob een ontzettend levenslustige en positieve jongen, die midden in het leven stond. We koesteren ontzettend veel mooie herinneringen aan hem, en zullen nooit begrijpen wat er precies met hem gebeurd is.

Daarom willen wij nu, een jaar later, deze verschrikkelijke gebeurtenis omzetten in een positieve actie. Met meer dan 30 familieleden en vrienden gaan wij deelnemen aan de marathon van Utrecht op 3 april 2022. Onder de naam Team Bob zullen wij verschillende afstanden rennen, met naast de eindstreep nog een ander doel: geld inzamelen voor de verbetering van mentaal welzijn onder jongeren.

Bob had geen geschiedenis van psychische problemen, wel had hij last van de sterke sociale beperkingen die hem in het kader van corona werden opgelegd. Nu bekend is dat steeds meer jongeren hieronder gebukt gaan, hebben wij besloten dat dit het doel is waar wij ons sterk voor willen maken.

Stichting MIND is het goede doel waar wij voor gaan rennen, een onafhankelijke maatschappelijke organisatie die zich sterk maakt voor een mentaal gezonder Nederland. Deze stichting erkent de achteruitgang van het mentale welzijn van jongeren en zet zich actief in om deze zorgelijke situatie te verbeteren.

Wil jij een bijdrage leveren aan Team Bob en hiermee aan het mentale welzijn van jongeren? Doneer dan via deze pagina, en moedig ons aan op 3 april. Wij gaan volle bak voor Bob!

Bekijk alle
€ 5 15-01-2024 | 13:48
€ 200 26-04-2023 | 23:50
€ 80 07-04-2022 | 10:43
€ 200 06-04-2022 | 10:08
€ 41 05-04-2022 | 09:27
Bekijk alle

Team Bob Singelloop

04-04-2022 | 11:52 Afgelopen zondag 3 april vond de Team Bob Singelloop plaats in Utrecht.Ter nagedachtenis aan onze lieve broer en vriend, Bob, hebben wij samen met 45 vrienden en familieleden een halve marathon of 10 km gelopen over de Utrechtse Singel. Onderweg en bij de finish werden wij door een enthousiast publiek aangemoedigd. Met deze sportieve prestatie is het dankzij jullie gelukt om ruim €50.000 op te halen voor Stichting WijzijnMIND, een stichting die zich inzet voor de verbetering van mentaal welzijn onder jongeren.Bedankt voor jullie donaties en support! Bij dezen willen wij ook Stichting MIND bedanken voor de samenwerking, shirts en betrokkenheid bij het hele evenement.Het liefst hadden wij Bob gisteren zelf over de finish zien komen. Het gemis is groot en wordt hierdoor niet minder. Wel heeft het evenement voor verbinding en saamhorigheid gezorgd, zoals Stichting MIND benadrukte, het maakt “het verlies" meer bespreekbaar.Laten we erover blijven praten.Volle bak voor Bob!
Lees meer