Hoe kan ik mijn sponsorpagina aanpassen?

Sponsorpagina's mét eigen foto's zijn gemiddeld 3x zo succesvol in het krijgen van aandacht en donaties!

De foto's op jouw sponsorpagina aanpassen doe je zo:

• Ga naar jouw pagina en log eerst in
    • Inloggen doe je rechts bovenin, bij het oranje icoontje met witte poppetje (of via het 'streepjesmenu' op je mobiel)
    • Als je je wachtwoord kwijt bent, klik hier dan op ‘Vergeten’; je krijgt dan een link toegemaild om je wachtwoord te veranderen
  • Als je ingelogd bent klik je op het ‘potloodje’ achter jouw actie om deze te bewerken. Als je meerdere acties hebt, kies je hier de actie die je wilt aanpassen.
  • Nu zie je een menu. Klik onder 'Mijn pagina' op 'Foto’s en Video’s' als je het beeld van je actiepagina wilt aanpassen.

Hieronder lees je verder over hoe je ook de tekst op jouw sponsorpagina kunt aanpassen.

Sponsorpagina's een persoonlijke, eigen motivatietekst zorgen ervoor dat psychische klachten beter bespreekbaar worden.

En dat helpt om ervoor te zorgen dat mensen makkelijker hulp durven te vragen.... Heel belangrijk dus!

Je tekst aanpassen doe je zo:

• Ga naar jouw pagina en log eerst in
    • Inloggen doe je rechts bovenin, bij het oranje icoontje met witte poppetje (of via het 'streepjesmenu' op je mobiel)
    • Als je je wachtwoord kwijt bent, klik hier dan op ‘Vergeten’; je krijgt dan een link toegemaild om je wachtwoord te veranderen
  • Als je ingelogd bent klik je op het ‘potloodje’ achter jouw actie om deze te bewerken. Als je meerdere acties hebt, kies je hier de actie die je wilt aanpassen.
  • Nu zie je een menu. Klik in het menu onder 'Mijn pagina' op 'Motivatie' als je de tekst aan wilt passen.

Neem graag even contact op als je verdere vragen hebt.
Heel veel succes en plezier met jouw sponsoractie voor MIND en een mentaal gezonde maatschappij!