Streefbedrag verhogen

Heb jij jouw streefbedrag aan donaties al bereikt? Dan is het absoluut zinvol om jouw streefbedrag te verhogen!

Mensen zullen zijn meer geneigd om te doneren wanneer jij jouw streefbedrag nog niet hebt behaald! Gek hè, maar zo werkt het psychologisch. Dus daarom is het handig om jouw streefbedrag naar boven bij te stellen! Want dan zijn mensen weer meer gemotiveerd om te doneren :-)

Je streefbedrag verhogen doe je zo:

• Ga naar jouw pagina en log eerst in
    • Inloggen doe je rechts bovenin, bij het oranje icoontje met witte poppetje (mobiele versie: klik op de streepjes)
    • Als je je wachtwoord kwijt bent, klik hier dan op ‘Vergeten’; je krijgt dan een link toegemaild om je wachtwoord te veranderen
  • Als je ingelogd bent klik je op het ‘potloodje’ achter jouw actie om deze te bewerken.
    • Als je meerdere acties hebt, kies je hier de actie waarvan je het streefbedrag wilt aanpassen.
  • Nu zie je een menu (op je mobiel, linksboven: drie streepjes onder elkaar)
    • Klik in het menu onder 'Instellingen' op 'Streefbedrag' en pas je streefbedrag aan!

De rest wijst zichzelf, maar we helpen je graag verder als je nog vragen hebt. Neem dat graag even contact op!