MIND Schools

Wij hebben samen al 107 km afgelegd

MIND zet zich in om jonge mensen met psychische klachten te ondersteunen met de juiste informatie, bijeenkomsten, ervaringsverhalen, lotgenotencontact en hulp. 

Veel jonge mensen weten vaak al uit ervaring hoe kwetsbaar je mentale gezondheid kan zijn... Doordat ze zelf met psychische klachten te maken hebben. Of doordat mensen in hun omgeving, bijvoorbeeld ouders, broers/zussen te maken hebben met psychische problemen. Dit heeft enorm veel impact op het leven van jonge mensen en kinderen. Daarom is het belangrijk om psychische klachten, maar ook psychische gezondheid bespreekbaar te maken.

MIND zet zich hiervoor in. Onder andere met projecten als de MIND Young Studio, de MIND Young Academy en het MIND Young Panel. Maar ook met flyers met betrouwbare informatie over diverse psychische klachten op onze website. 

Een fondsenwervende actie met jouw klas of school kan een super mooie manier zijn om mentale gezondheid onder jongeren bespreekbaar te maken. Samen kom je in actie en haal je donaties op voor ons goede doel: een mentaal gezonde maatschappij. Wie wil dat nou niet? 

Hier zie je een aantal voorbeelden van acties van scholen.

Wil je je liever op een andere manier inzetten? Dat kan ook. Kijk dan hier voor meer inspiratie: MIND Inspirations

Doe mee! Kom ook in actie. Klik op de knop hieronder om een actie te starten. 
Heb je vragen? Neem dan even contact op. 

Bekijk alle
€ 22.749,92 03-01-2024 | 15:19 Aan: MollerJuvenaat in actie voor MIND Er is zelfs nog meer dan het bedrag op de cheque opgehaald! Ontzettend mooi en het laat zien hoe belangrijk de leerlingen en hun familie en bekenden mentale gezondheid vinden.
€ 14,60 14-09-2023 | 17:58 Aan: Wij halen donaties op voor MIND en mentale gezondheid
€ 15 28-06-2023 | 16:08 Aan: Wij halen donaties op voor MIND en mentale gezondheid Om het belangrijke werk van Mind te ondersteunen en een stimulans voor Hiske en Fenne voor de geweldige actie die ze hebben gehouden met een fantastische opbrengst.
€ 10 28-06-2023 | 14:14 Aan: Wij halen donaties op voor MIND en mentale gezondheid
€ 10 27-06-2023 | 22:36 Aan: Wij halen donaties op voor MIND en mentale gezondheid